PowerScape is a runescape private server. It is a 317 server up 24/7 with x100 exp rates. We have one staff member who speaks english and another who speaks norwegian but is ok at english. Owners: Light and Jaxidor
 
HomeHomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Spam then disconnect...?

Go down 
AuthorMessage
Blazevortex
Goblin
Goblin


Posts : 2
Join date : 2009-08-25

PostSubject: Spam then disconnect...?   Tue Aug 25, 2009 11:48 pm

Okay uh, here's what happens.. I log into my account, and then it's a black screen on minimap and ingame screen, continues to spam the entry thing thirty or forty so times, then I lose connection. Anybody tell me why it would be doing this? I could play with no errors two hours ago. Also, then when i try to log in after that, it says the account is already logged in, and i need to wait a minute or so, I assumed this would be the disconnecting part.

EDIT: Occasionally I will see the minimap and ingame screen, but I cannot move or perform any action, it just continues to spam and then disconnect.
Back to top Go down
View user profile
h i
Lesser Demon
Lesser Demon
avatar

Posts : 27
Join date : 2009-08-09
Location : Auckland,New Zealand WHAT!@!!

PostSubject: ...   Wed Aug 26, 2009 5:21 am

Blazevortex wrote:
Okay uh, here's what happens.. I log into my account, and then it's a black screen on minimap and ingame screen, continues to spam the entry thing thirty or forty so times, then I lose connection. Anybody tell me why it would be doing this? I could play with no errors two hours ago. Also, then when i try to log in after that, it says the account is already logged in, and i need to wait a minute or so, I assumed this would be the disconnecting part.

EDIT: Occasionally I will see the minimap and ingame screen, but I cannot move or perform any action, it just continues to spam and then disconnect.

Its the server's problem not your comp, happens to me sometimes
Back to top Go down
View user profile
Blazevortex
Goblin
Goblin


Posts : 2
Join date : 2009-08-25

PostSubject: Re: Spam then disconnect...?   Wed Aug 26, 2009 8:11 am

Thanks, I'll keep trying it every once in a while.

EDIT-- It's working again, thanks for the help.
Back to top Go down
View user profile
Ancient
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 68
Join date : 2009-08-09
Age : 28
Location : Devon, South-West England

PostSubject: Re: Spam then disconnect...?   Wed Aug 26, 2009 2:27 pm

Dont worry.

The server when it was ran on Jaxi's comp did lagg
now we have the new vps so be expecting little of it.

Thanks
Ancient
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Spam then disconnect...?   

Back to top Go down
 
Spam then disconnect...?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Dragon Adopter question.
» Spam king?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PowerScape :: PowerScape :: Bugs, Glitches, and Help-
Jump to: